Nieuw Unicum

WERKEN IN EEN UNIEKE TAK VAN DE ZORG
Bij Nieuw Unicum zijn we gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS. Niet voor niets zijn wij MS Expertisecentrum. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel vinden bij ons een woon- en behandelplek. Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en kampen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Wij zijn ambitieus, leergierig en participeren in wetenschappelijk onderzoek naar MS. Daarbij werken wij nauw samen met andere MS-organisaties. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Wij zijn trots op wat wij doen.

Wij bieden met 450 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vier locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier een sfeerimpressie van onze hoofdlocatie.

OPLEIDING VERZORGENDE IG
Wil je graag werken in de zorg, maar heb je geen zorgopleiding? Geen probleem; laat je omscholen! Wij zijn een erkend leerbedrijf en helpen je als zij-instromer graag met je carrièreswitch. Via een verkort leer-werkprogramma word je omgeschoold tot Verzorgende IG.

  • 24 per week werken en 8 uur opleiding (intern);
  • Opleiding en aanvullende kosten volledig betaald;
  • Vast contract na het afronden van het zij-instroomtraject;
  • Verdere opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Wil jij dit ook? Bekijk hier de vacature.

Bekijk alle vacatures van Nieuw Unicum
Gehandicaptenzorg
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Zandvoortselaan 165
2042 XK
 Zandvoort