Over ons

Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de sector zorg en welzijn.Je vindt hier de nieuwste vacatures, een overzicht van opleidingen en werkvelden en informatie over leer-werktrajecten.

Regio's Kennemerland en Amstelland-Meerlanden

Infopunt Zorg is actief in de regio's Kennemerland en Amstelland-Meerlanden. Het werkgebied beslaat: Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Bloemendaal, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Haarlemmermeer, Ouderamstel, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Heb je een vraag over werken of leren in zorg en welzijn?

Dagelijks zetten duizenden mensen in de regio zich in om zorg te verlenen, bij mensen thuis of in een instelling. Zorg die op positieve wijze een bijdrage levert aan het leven van de mensen en daardoor heel betekenisvol is. Je kunt écht het verschil maken voor een cliënt en zijn of haar naasten.

Maar wat betekent het nu om te werken in zorg en welzijn? Wat ga je doen? Welke opleiding heb je nodig? Welke zorg- en welzijnsorganisaties zijn er in deze regio en welke mogelijkheden bieden de organisaties hier voor jou? Wij staan klaar voor al jouw vragen. Neem contact op met Waheeda Abdoelrahman van het Regionaal Contactpunt, bereikbaar via contactpunt@sigra.nl.

Wil je vacatures plaatsen?

Aangesloten werkgeversorganisaties in de regio's Kennemerland en Amstelland-Meerlanden kunnen kosteloos vacatures plaatsen op deze website. De vacatures worden ook doorgeplaatst op Ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl. Daarnaast kun je als werkgever deelnemen aan diverse netwerkbijeenkomsten, workshops en leergangen.

Daarnaast kun je als lid gebruik maken van meerdere functies, zoals het bewerken van een eigen werkgeverspagina en aanmaken van activiteiten voor in de kalender. Dit alles kan in een werkgeversaccount.

Ben je geen lid, maar wil je wel vacatures plaatsen?
Is jouw organisatie nog geen deelnemer, maar wil je wel vacatures plaatsen op ons platform? Ook dit is mogelijk. Neem dan contact op met info@infopuntzorg.nl.

Infopunt Zorg is een initiatief van Sigra

Infopunt Zorg is een initiatief van Sigra, het samenwerkingsverband van zorg- en welzijnsorganisaties in 5 Noord-Hollandse regio's. Deze loopbaan- en vacaturewebsite is actief in de regio's Kennemerland en Amstelland-Meerlanden.

Contactgegevens

Infopunt Zorg
Leidsevaart 582
2014 HT Haarlem
023 - 303 27 90
info@infopuntzorg.nl