Over ons

Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de sector Zorg en Welzijn. Je vindt hier alle vacatures in de regio's Kennemerland, Amstelland en Meerlanden, een overzicht van opleidingen en werkvelden en informatie over leer-werktrajecten.

Regionaal contactpunt Infopunt Zorg

Dagelijks zetten duizenden mensen in de regio's Kennemerland, Amstelland en Meerlanden zich in om zorg te verlenen, bij mensen thuis of in een instelling. Zorg die op positieve wijze een bijdrage levert aan het leven van de mensen en daardoor heel betekenisvol is. Je kunt écht het verschil maken voor een cliënt en zijn of haar naasten.

Maar wat betekent het nu om te werken in zorg en welzijn? Wat ga je doen? Welke opleiding heb je nodig? Welke zorg- en welzijnsorganisaties zijn er in deze regio en welke mogelijkheden bieden de organisaties hier voor jou? Wij staan klaar voor al jouw vragen. Neem contact op met Saskia van Hamersveld, bereikbaar via contactpunt@vbzkam.nl of 023-303 2790.

Infopunt Zorg is een initiatief van samen Voor Betere Zorg

Samen sterk
Zorg- en welzijnsorganisaties in de regio's Kennemerland, Amstelland en Meerlanden hebben zich verenigd in samen Voor Betere Zorg. samen Voor Betere Zorg is een interactief strategisch netwerk met een gedeelde ambitie: de best mogelijke zorg en ondersteuning voor de inwoners van de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden realiseren. samen Voor Betere Zorg is een krachtige netwerkbeweging die verbindt en inspireert door onderling samen te werken en met externe partijen.

Wil je vacatures plaatsen?
Aangesloten werkgeversorganisaties van samen Voor Betere Zorg kunnen kosteloos vacatures plaatsen op deze website. Daarnaast kun je als werkgever deelnemen aan diverse netwerkbijeenkomsten, workshops en leergangen.

Geen lid/wel vacatures plaatsen?
Is jouw organisatie nog geen deelnemer, maar wil je wel vacatures plaatsen op ons platform? Ook dit is mogelijk. Neem contact op met info@infopuntzorg.nl.

Contactgegevens

Infopunt Zorg
Leidsevaart 582
2014 HT Haarlem
023 - 303 27 90
info@infopuntzorg.nl