Sterk in je werk loopbaancoaching

‘Zit ik hier nog wel op mijn plek?’ ‘Mijn baan staat op het spel, wat moet ik doen?’ ‘Ik wil in de zorg werken, maar weet niet wat bij mij past’. De loopbaancoach van Sterk in je werk kijkt graag met je mee!

Terug naar Inspiratie

Soms kun je een steuntje in de rug gebruiken, om weer met plezier naar je werk te gaan, van beroep te wisselen of bijvoorbeeld de stap naar de zorgsector te maken. Sterk in je werk’ van RegioPlus en CNV is speciaal ontwikkeld voor iedereen die werkt of wil werken in zorg en welzijn en nadenkt over een volgende stap in zijn of haar loopbaan.

‘Dankzij Sterk in je werk heb ik ontdekt dat mijn hart nog steeds bij zorg en welzijn ligt én dat ik me verder wil ontwikkelen in mijn vak’, - Birgit

Wat kan een loopbaancoach voor jou doen?

Sterk in je werk

Maak gebruik van gratis persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. Meld je aan en ontdek samen met één van onze loopbaancoaches wat jij kunt doen om te groeien in je werk.

Soms helpt het ook om met een ervaren loopbaancoach stil te staan bij je eigen werk en loopbaan: ben ik nog bekwaam en voor langere duur inzetbaar? Wat zijn mijn ambities en waar wil ik sterk in worden? De coaches van ‘Sterk in je werk’ weten alles over de mogelijkheden om goed aan het werk te blijven. De coach helpt je op weg en weet waar de kansen op de regionale arbeidsmarkt liggen.

Aanmelden bij Sterk in je werk

Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl en we koppelen je aan een ervaren Sterk in je werk-loopbaancoach.