Zorgcentra Meerlanden

Zorgcentra Meerlanden ondersteunt ouderen in de regio Haarlemmermeer in hun behoefte op het gebied van wonen, zorg & welzijn. Dat doen wij met elkaar, persoonlijk en professioneel. Wij volgen zoveel mogelijk de wensen van de cliënt, zowel in onze woonzorgcentra als in de wijk.

Vanuit De Meerwende, De Meerstede en ’t Kloosterhof in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer bieden wij diensten, activiteiten, wijkzorg en wonen met zorg. We werken kleinschalig en de lijnen zijn kort. Onze deskundige teams en vrijwilligers werken met plezier en met trots.

Wat het betekent het voor jou?
Dat je deel uitmaakt van een kleinschalige, platte organisatie met een open werkcultuur. Een plek waar jij ruimte krijgt om initiatief te nemen. Wij bieden niet alleen de beste zorg richting onze cliënten. We zorgen ook voor jou als werknemer.

Werken met hart voor de ouderenzorg
Complete, langdurige zorg leveren aan ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Daar staan wij voor. We doen dit op een professionele en persoonlijke manier. In alles wat we doen staat de cliënt centraal. We stellen onszelf continu de vraag hoe we de cliënt het beste kunnen helpen. Iedere zorgvraag en cliënt is immers weer anders. Diezelfde variatie zien we terug in het werk bij Zorgcentra Meerlanden. Sommige collega’s komen als wijkverplegers bij mensen thuis en andere collega’s bieden zorg of ondersteuning in één van onze drie woonzorglocaties. Op deze site lees je meer over leren en werken bij Zorgcentra Meerlanden, ons recruitment proces en uiteraard ook onze vacatures.

Vacatures Zorgcentra Meerlanden

Bekijk de 17 actuele vacatures van Zorgcentra Meerlanden en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures maak een Vacature Alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Kamerlingh Onneslaan 131
1171 AE
 Badhoevedorp