Heliomare

Het leven verandert ingrijpend bij een handicap, ziekte of ongeluk. Ook voor ouders, kinderen, partners en andere direct betrokkenen. Het leven van alledag is niet meer hetzelfde en de toekomst verandert. Heliomare ondersteunt volwassenen en kinderen met een beperking, zodat zij nu en in de toekomst zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. De cliënt of patiënt staat centraal. Dit betekent dat wij samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. En dat doen we al meer dan 85 jaar.

De mogelijkheden bij Heliomare
Heliomare geeft professionele aandacht op de gebieden arbeidsintegratie, onderwijs, revalidatie, bewegen en sport, zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook organiseert Heliomare beroepsopleidingen en helpt mensen te re-integreren. Uiteraard behoort onderwijs aan kinderen en jongeren ook tot onze speerpunten. Ten slotte vormt sport en revalidatie van patiënten een belangrijk onderdeel van de organisatie. Heliomare is een organisatie met tal van mogelijkheden. Heeft u wensen op het gebied van (begeleid) wonen of dagbesteding, dan begeleiden wij u naar de juiste organisatie.

Werken aan de toekomst
Heliomare wil dat mensen die nu hulp nodig hebben, later de draad weer kunnen oppakken, zodat zij weer aan een toekomst kunnen denken. Heliomare investeert continu in onderzoek en innovatie, om haar cliënten de beste ondersteuning te kunnen bieden.

Vacatures Heliomare

Bekijk de 3 actuele vacatures van Heliomare en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures maak een Vacature Alert aan.

Revalidatie
Relweg 51
1949 EC
 Wijk aan Zee