Regie over je loopbaan

De zorg verandert. Niet alleen voor zorgvragers maar ook voor werknemers in de zorg. De pensioenleeftijd is verschoven naar 67, arbeidsrelaties worden flexibeler en taken verdwijnen door technische innovaties. Ook is de verwachting dat de komende jaren de behoefte aan zorg groeit, bijvoorbeeld door de vergrijzing.  Van de cliënt wordt zelfmanagement gevraagd. En dat betekent weer dat ons werk verschuift. Hoe kun je meebewegen met de veranderingen? Hoe kun je in de toekomst onderdeel blijven uitmaken van de arbeidsmarkt? Hoe kun je 'duurzaam meedoen'?

Maak snel jouw e-portfolio aan en ga aan de slag

Met jouw e-portfolio  kan je makkelijk solliciteren op vacatures van zorgorganisaties in de regio. Met jouw e-portfolio krijg je inzicht in opleidingen en trainingen, kun je stages lopen bij andere werkgevers en meedraaien met projecten. Daarnaast kan je loopbaantesten maken en vind je tips en informatie over solliciteren. Kortom, via infopuntzorg.nl hou je de regie over je toekomst. En dat allemaal in onze eigen regio! 

Hoe werkt het?

‘Een leven lang leren’

Door jezelf te blijven ontwikkelen hou je de regie over je toekomst. Dat kun je doen door te leren in de praktijk. Want onderzoek toont aan dat dit het grootste leereffect heeft. Werkgevers in de zorg ondersteunen dit proces. Onder het motto 'Een leven lang leren' bieden ze digitale ondersteuning via www.infopuntzorg.nl Een mobiliteitsplatform,  speciaal voor werknemers in de zorg.

Contact

Bureau VBZ
Schipholweg 1
2034 LS  Haarlem

tel: 023 - 5322151
www.samenvoorbeterezorg.nl