Overzicht zorginstellingen

Door op een locatie in onderstaande kaart te klikken kunt u de gegevens van deze locatie zien.

 • eerstelijnszorg
 • geestelijke gezondheidszorg
 • gehandicaptenzorg
 • jeugdzorg
 • ouderenzorg/thuiszorg
 • welzijn
 • ziekenhuizen
Legenda
 • eerstelijnszorg
 • geestelijke gezondheidszorg
 • gehandicaptenzorg
 • jeugdzorg
 • ouderenzorg/thuiszorg
 • welzijn
 • ziekenhuizen

ActiVite

Lindenlaan 75 1185 LC Amstelveenwww.activite.nl

Op een prettige manier oud worden, daar gaan we voor bij ActiVite. We streven ernaar dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Welbevinden staat bij ons centraal: we zoeken altijd naar mogelijkheden waarbij u de regie zo veel mogelijk zelf in handen houdt. Uw wensen zijn leidend. Daarbij zetten we in op preventie en maken we gebruik van de kracht van mantelzorgers en de buurtbewoners.

lees meer

Nieuw Unicum

Zandvoortselaan 165 2042 XK Zandvoortwww.nieuwunicum.nl

Nieuw Unicum is een onderscheidende autonome zorgaanbieder in de lichamelijk gehandicaptensector, met een focus op mensen met progressieve Multiple Sclerose en niet-aangeboren hersenletsel. Onze kernwaarden zijn ambitie, innovatie en klantvriendelijkheid. Met 450 medewerkers en 90 vrijwilligers bieden wij vanuit 5 locaties zorg en ondersteuning aan ruim 250 cliënten.

lees meer

Triversum

Triversum geeft een vakkundig antwoord op de hulpvraag van kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis. We bieden een combinatie van ambulant-klinische zorg en logeerhuizen. De behandeling kan daardoor zo licht als mogelijk, maar ook zo intensief als nodig zijn.

lees meer

Atalmedial

Jan Tooropstraat 138 1061 AD Amsterdamwww.atalmedial.nl

Atalmedial is één van de grotere medisch diagnostisch centra van Nederland. Wij hebben kwaliteitsverbetering, kostenbeheersing, innovatie, opleiding en onderzoek hoog in het vaandel. Met onze 750 medewerkers zetten we koers naar een krachtige organisatie die slagvaardig en met vertrouwen de ontwikkelingen in de markt voor medische diagnostiek tegemoet treedt.

lees meer

De Hartekamp Groep

Delftlaan 327 2024 CJ Haarlemwww.hartekampgroep.nl

Iedereen wil een goede dag. Dat is waar wij het allemaal voor doen. Heb je een beperking of intensieve zorgvraag? Bij ons kun je wonen, werken, leren en ontspannen. Met ondersteuning die uitgaat van wat wél kan.

lees meer

De Zorgspecialist

Crocusstraat 1 2071 NW Santpoort-Noordwww.dezorgspecialist.nl

Dé organisatie waar cliënten altijd centraal staan en waar je als medewerker zorg verleend vanuit kleine, vaste teams. Naast de algemene thuiszorg (PV, VP, BG en HH) zijn wij gespecialiseerd in: kleinschalig wonen, palliatieve zorg, zorg aan mensen met dementie

lees meer

Flexicura

Leidsevaart 590 2014 HT Haarlemwww.flexicura.nl

Goed voor anderen én jezelf zorgen? Dat kan met een flexibele baan in de zorg bij FlexiCura! FlexiCura is de thuiszorgverlener van Haarlem e.o. en de Haarlemmermeer. Onze kracht is een klein team, dat flexibel,slagvaardig en persoonlijk betrokken is!

lees meer

GGZ inGeest

Overschiestraat 57 1062 HN Amsterdamwww.ggzingeest.nl

Bij GGZ inGeest kunnen mensen met psychische klachten rekenen op kwalitatief goede en betrouwbare zorg. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke aandacht voor cliënten. Binnen GGZ inGeest staan 1.900 medewerkers klaar voor ruim 30.000 cliënten van alle leeftijden, ongeacht hun culturele achtergrond.

lees meer

Heliomare

Relweg 51 1949 EC Wijk aan Zeewww.heliomare.nl

Heliomare ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte, een autismespectrumstoornis of niet-aangeboren hersenletsel, zodat zij zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk kunnen leven. Zij kunnen bij Heliomare terecht voor ondersteuning op het gebied van onderwijs, arbeidsintegratie, wonen, dagbesteding, revalidatie en sport.

lees meer

Ons Tweede Thuis

Vuurdoornstraat 11 1431 RM Aalsmeerwww.onstweedethuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat de mensen die wij begeleiden zoveel mogelijk zelf doen en meedoen in de samenleving.

lees meer

RIBW KAM

Stationsplein 110 2011 LN Haarlemwww.ribw-kam.nl

De RIBW KAM is gespecialiseerd in begeleiding en ondersteuning van mensen die door psychiatrische of psychosociale problemen kwetsbaar zijn. Afhankelijk van de vraag bieden we ondersteuning op diverse levensgebieden, waar nodig in combinatie met huisvesting.

lees meer

Rode Kruis Ziekenhuis

Vondellaan 13 1942 LE Beverwijkwww.rkz.nl

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Ons Brandwondencentrum staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis biedt een breed pakket aan specialismen en onderzoeksmogelijkheden om een goede patiëntenzorg te realiseren. Het ziekenhuis is gevestigd in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk.

lees meer

SEIN

Achterweg 1-9 2103 SW Heemstedewww.sein.nl

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) biedt gespecialiseerde diagnostiek en behandeling, woonzorg, dagbesteding en onderwijs aan mensen met epilepsie. Mensen die zorg ontvangen van SEIN hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen die daarmee samenhangen. Naast epilepsie biedt SEIN ook diagnostiek en behandeling aan mensen met slaapproblemen.

lees meer

SIG

Alkmaarseweg 1 1947 DA Beverwijkwww.sig.nu

De SIG begeleidt kinderen, jeugdigen en volwassenen met een beperking van alle leeftijden en op alle leefgebieden: wonen, werken en vrije tijd, opvoeding, financiën, dagbesteding en sociale activering. De werkwijze is persoonlijk, outreachend, praktisch en oplossingsgericht. De SIG heeft ruim 800 cliënten, 350 medewerkers en werkt met circa 150 vaste vrijwilligers.

lees meer

Stichting Pro Senectute

Donkerelaan 285 2061 JZ Bloemendaalwww.pro-senectute.nl

Zorglocatie Wildhoef is een gecombineerd verzorgings- en verpleeghuis gelegen in het fraaie bos- en duingebied van Bloemendaal, dichtbij de dorpskern. De zorglocatie beschikt over een prachtige tuin met oude bomeen en een fraaie waterpartij. Bewoners van Wildhoef ontvangen op persoonlijke wijze kwalitatieve zorg- en dienstverlening.

lees meer

Stichting Sint Jacob

Richard Holkade 32 2033 PZ Haarlemwww.sintjacob.nl

Stichting Sint Jacob is een zorginstelling die vooral gericht is op complexe zorg aan ouderen in de regio Zuid Kennemerland, waarbij kwaliteit van leven van onze cliënten centraal staat en iedere cliënt uniek is. Sint Jacob heeft 8 locaties: 7 woonzorgcentra, 1 revalidatiecentrum. In deze locaties wordt door 700 medewerkers + 500 vrijwilligers zorg en dienstverlening geboden aan 750 cliënten. Sint Jacob is een organisatie in beweging en ambitieus en wil de beste zorgverlener van Nederland zijn

lees meer

ViVa! Zorggroep

De Boogaert 20 1901 GN Castricumwww.vivazorggroep.nl/werken-en-leren

ViVa! Zorggroep verleent ouderenzorg en thuiszorg.

lees meer

Zorgcentra Meerlanden

Kamerlingh Onneslaan 131 1171 AE Badhoevedorpwww.zorgcentra-meerlanden.nl

Missie: Zorgcentra Meerlanden ondersteunt ouderen in de regio in hun behoefte op het gebied van Wonen, Zorg & Welzijn. Visie: Wij voldoen aan de vraag van de cliënt zowel in de woonzorgcentra als de wijk, waarbij kwaliteit en professionaliteit voorop staan. Wij werken regionaal en lokaal samen en dragen hiermee bij aan het verbeteren van de leefomgeving van onze cliënten. Wij leren dagelijks bij om de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te optimaliseren.

lees meer

Zorggroep Reinalda

Leonard Springerlaan 1 2033 TA Haarlemwww.zorggroepreinalda.nl

De Zorggroep Reinalda is een lokale, Haarlemse zorgorganisatie die al 58 jaar haar wortels heeft in Haarlem. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot (gespecialiseerde) verpleging. Van behandeling tot revalidatie. En van dagbesteding tot de organisatie van vele activiteiten. Zowel thuis als in een van onze woonlocaties. Wij regelen het met en voor onze cliënten.

lees meer

Spaarne Gasthuis

Spaarnepoort 1 2134 TM Hoofddorpwww.spaarnegasthuis.nl

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf, met 3 hoofdlocaties en 4 buiten-poli's, waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen, start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in patiëntenzorg.

lees meer

Stichting PCSOH

Kruislaan 54 2131 WE Hoofddorpwww.pcsoh.nl

De Protestants Christelijke Stichting Ouderenzorg Haarlemmermeer (stichting PCSOH) is een kleinschalige zorgorganisatie die wonen, zorg en welzijn biedt aan ongeveer 350 ouderen. Wij doen dit vanuit een persoonsgerichte benadering, in en rond onze zorgcentra Westerkim in Nieuw-Vennep en Horizon in Hoofddorp. Professionaliteit, klantgerichtheid, geborgenheid en continuïteit zijn belangrijke kernwaarden voor onze Stichting. We hebben een heldere zorgvisie. PCSOH is een b(l)oeiende werkgever.

lees meer

Roads werkt!

Raaks 36-2 2011 VA Haarlemwww.roads.nl

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk. Wij begeleiden mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen, justitiële of verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk.

lees meer

Kenter Jeugdhulp

Middenduinerweg 44 2071 AN Santpoort Noordkenterjeugdhulp.nl

Veel gezinnen met kinderen kunnen hun problemen heel goed zelf oplossen, eventueel met lichte hulp of opvoedondersteuning. Maar soms is extra ondersteuning of hulp nodig. Kenter richt zich op kinderen, jongeren en hun opvoeders die net wat meer nodig hebben. Doel: optimale ontwikkelingsmogelijkheden voor élk kind en élke jongere.

lees meer

Participe Amstelland

Dr. Willem Dreesweg 2 1185 VB Amstelveenwww.vita-amstelland.nl

Sinds 2014 werken Vita en Participe samen in het project AanZ Amstelveen. In 2016 is die samenwerking nog sterker geworden. Vita werd onderdeel van Partcipe. Met deze samenwerking maken we gebruik van elkaars krachten. HIermee kunnen wij nóg beter voor u van betekenis zijn.

lees meer

Bureau VBZ

Leidsevaart 582 2014 HT Haarlemwww.vbz-kam.nl

De zorgsector is volop in beweging. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Om kwalitatief hoogwaardige zorg voor iedereen toegankelijk te houden, hebben vrijwel alle zorgaanbieders in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden zich verenigd. Samen werken aan zorg en ondersteuning voor mensen en door mensen. Samen sterk. Samen Beter.

lees meer

Kennemerhart

Jansstraat 27 2011 RT Haarlemhttps://www.kennemerhart.nl/

Vanaf 1 januari 2018 zijn SHDH en Amie Ouderenzorg samen Kennemerhart. Met 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in de regio Haarlem. Wij gaan voor de beste zorg voor onze cliënten vanuit onze kernwaarden ‘persoonlijk en op maat’, ‘met aandacht en in samenspraak’ en ‘sociaal betrokken’.

lees meer

Rozemarijn

Laan van Angers 1 2034 CA Haarlemhttps://www.raphaelstichting.nl/rozemarijn

Dit is een instelling in de sector Geestelijke Gezondheidszorg.

lees meer

Gezondheidscentra Haarlemmermeer

Waddenweg 1 2134 XL Hoofddorpwww.gchaarlemmermeer.nl

lees meer

Philadelphia

Nieuwendammerdijk 437 1023 BM Amsterdamwww.philadelphia.nl/

lees meer

GGD Kennemerland

Zijlweg 200 2015 CK Haarlemhttps://www.ggdkennemerland.nl

GGD Kennemerland bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim half miljoen inwoners van de Veiligheidsregio Kennemerland. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze burgers. GGD Kennemerland is een energieke organisatie met meer dan 300 medewerkers en bestaat uit Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Ambulancezorg.

lees meer