Kom nu werken in de zorg

Er zijn volop kansen om in de zorg te werken. Wij bieden je de mogelijkheid om deze kansen te verkennen. Je werkt 24 tot 28 uur per week en volgt daarnaast onderwijs. 

Reguliere en verkorte opleiding tot verzorgende of verpleegkundige
Samen Voor Betere Zorg start samen met een aantal werkgevers in de regio reguliere en verkorte opleidingstrajecten voor de functie van verzorgende IG en verpleegkundige.
De duur van de opleidingen is afhankelijk van je achtergrond. Je krijgt voor de duur van de opleiding een aanstelling bij een van de zorgorganisaties die deelnemen aan het project ‘House of Skills’. Je werkt 24 tot 28 uur per week en volgt daarnaast onderwijs. Gedurende het opleidingstraject word je in de praktijk begeleid. 

Je opleiding en achtergrond
Je hebt minimaal een diploma op niveau mbo 3 of 4 gericht op welzijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van sociaal (ped)agogisch werk, activiteitenbegeleiding, maatschappelijke zorg of een andere relevante opleiding. Bij voorkeur heb je ook ervaring in zorg en welzijn.

Salaris verzorgende IG en verpleegkundige
Je ontvangt vanaf de start van je opleiding een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding voor 24-28 uur per week. Als leerling verzorgende IG word je ingeschaald in FWG 35 CAO VVT; maximaal € 2.566,28 en als leerling-verpleegkundige maximaal € 2.670,17 (schaal 40) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Na diplomering ontvang je een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse om in de zorg te werken en daarnaast een (verkorte) opleiding te volgen?
Wij organiseren een voorlichtingsbijeenkomst op 17 mei 2018. Meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst.

Voor vragen en informatie kan je terecht bij Cafer Yigit, projectleider bij VBZ. T: 023-53 22 151.

Contact

Bureau VBZ
Schipholweg 1
2034 LS  Haarlem

tel: 023 - 5322151
www.samenvoorbeterezorg.nl