Carrière- en loopbaanbijeenkomsten

Er zijn volop mogelijkheden om te werken in de zorg in de regio's Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Wij bieden je de mogelijkheid om deze kansen te verkennen.

Wat betekent het om te werken in de zorg? Welke opleiding heb je nodig? Welke zorg- en welzijnsorganisaties zijn er in de regio en welke mogelijkheden bieden de organisaties voor jou? Krijg antwoord op deze vragen en verken je kansen tijdens onze carrière- en loopbaanbijeenkomsten.

Houd onze website en socials in de gaten voor nieuws rondom carrière- en loopbaanbijeenkomsten. Bekijk dit filmpje en kom alles te weten over werken in zorg en welzijn.

Presentaties geven over werken en leren in de zorg

Presentaties op scholen
Om het imago van de zorg actief te onderhouden we veel contact met medewerkers in de zorgsector. De medewerkers in de zorg zijn de beste ambassadeurs van het vak. Laat je leerlingen in de klas kennis maken met de zorg- en welzijnsector.

Tijdens een presentatie wordt op praktische en speelse wijze ingegaan op allerlei onderwerpen met betrekking tot werken en leren in de zorgsector. De presentatieteamleden, allen werkzaam in de zorg, hebben hiervoor een training gevolgd.

De presentaties geven jongeren meer inzicht in werken en leren in de zorgsector. Hiermee wordt een positief beeld geschetst over deze sector. Er bestaat de mogelijkheid om naar aanleiding van een presentatie voor een kleinere groep geïnteresseerde jongeren een snuffelstage of rondleiding te organiseren bij een instelling in uw regio.
Vraag nu een presentatie aan voor uw klas (middelbare school of basisschool).

Ambassadeurs
Als ambassadeur geef je voorlichting op beroepen en banenmarkten of werk je mee aan deze site. Lijkt het jou leuk om ambassadeur te worden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.