Geplaatst op: 29-04-2020Naar overzicht

Behoefte aan een luisterend oor?29 apr 2020

Werk jij in zorg en welzijn, en word je momenteel in je werk geconfronteerd met corona? Via Sterk in je werk staan professionele coaches voor je klaar met een luisterend oor. Deze coaching is gratis en vertrouwelijk. Zorg voor jezelf!

Luisterend oor

Je wilt graag sterk in je werk blijven en merkt dat dat niet vanzelf gaat nu corona voor zoveel veranderingen en moeilijke situaties zorgt. Een coachings traject met een persoonlijke coach kan jou helpen.

Dankzij CNV Zorg & Welzijn en 14 regionale werkgeversorganisaties is extra ondersteuning beschikbaar voor medewerkers in zorg en welzijn die in het werk geconfronteerd worden met corona. Professionele coaches bieden op vrijwillige basis extra mentale coaching en een luisterend oor, en verwijzen zo nodig door naar gespecialiseerde hulp. Er zijn geen kosten verbonden aan deze extra coaching. Als zorgmedewerker kun je in de gesprekken stoom afblazen.

Zorg voor de zorg

Anneke Westerlaken, voorzitter CNV Zorg & Welzijn: “Nu de coronacrisis langer duurt en nijpende situaties veroorzaakt, wordt de druk op zorg- en welzijnsmedewerkers steeds groter en neemt de emotionele belasting ook toe. Wij willen daarom de mogelijkheid bieden om buiten de hectiek van de organisatie na te praten over heftige ervaringen, deze met de coaches door te spreken en wegen te zoeken hoe ze verwerkt kunnen worden”.

Als zorgmedewerker sta jij nu meer dan ooit klaar voor anderen. Het is cruciaal ook goed voor jezelf te zorgen. Deze telefoongesprekken kunnen eraan bijdragen om jou gezond te houden. Het is een aanvulling op wat werkgevers al organiseren aan mentale steun voor hun medewerkers.

Meld je aan en vind de juiste coach

Om je te koppelen aan de beste coach vul je hier je gegevens in en druk op verzenden. Wij zoeken een ervaren coach die past bij jouw coachvraag. De coach belt je om te horen of het schikt om te praten. Zo niet dan maken jullie een afspraak voor een video- of telefoongesprek.

Het ‘Extra Coaching voor de Zorg – traject’ is persoonlijk en vertrouwelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.