Sterk in je Werk Week 2021

Terug naar Inspiratie

De Sterk in je Werk Week is er voor jou!

Zorg- en welzijnsorganisaties in Kennermerland, Amstelland en Meerlanden bieden deze week workshops, trainingen, webinars en coachingsessies aan. Gratis! Omdat we jou waarderen.

Veerkracht

Het thema van dit jaar is VEERKRACHT. De week draait om vitaliteit, ontmoetingen, werkplezier, ontspanning en ontwikkeling. De activiteiten dragen bij aan veerkracht, zelfleiderschap, vitaliteit en weerbaarheid.

Zorg goed voor jezelf, juist nu! Jij doet toch ook mee?

Wie kan er meedoen?

Medewerkers van Atalmedial, De Hartekamp Groep, GGZ inGeest, Kennemerhart, Nieuw Unicum, Ons Tweede Thuis, PSCOH, SEIN, Stichting SIG, Sint Jacob en Zorggroep Reinalda kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten tijdens Sterk in je Werk Week 2021.

Zo meld je je aan!

→ Bekijk het programma op: www.infopuntzorg.nl/agenda
→ Open een activiteit voor meer informatie
→ Meld je aan via de aanmeldknop
→ Je kunt je voor meerdere activiteiten aanmelden
→ Je ontvangt na je aanmelding meer informatie per e-mail
→ Wees er op tijd bij, vol=vol
→ En... veel plezier!

Over Sterk in je Werk

Soms kunnen (toekomstige) medewerkers in Zorg en Welzijn een steuntje in de rug gebruiken, om weer met plezier naar hun werk te gaan, van beroep te wisselen of bijvoorbeeld de stap naar de zorgsector te maken. ‘Sterk in je werk’ van RegioPlus en CNV is speciaal ontwikkeld voor iedereen die werkt of wil werken in Zorg en Welzijn en nadenkt over een volgende stap in zijn of haar loopbaan.

Loopbaancoaches
Maak gebruik van gratis persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. Meld je aan en ontdek samen met een van onze loopbaancoaches wat jij kunt doen om te groeien in je werk. Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl en we koppelen je aan een ervaren Sterk in je werk-loopbaancoach.