Ben je klaar voor zorg en welzijn?

Ben je (bijna) klaar met studeren en wil je werken in zorg en welzijn? Lees hieronder waar je de informatie kunt vinden om tot een goede keuze te komen.

YouChooz

Studeerder

Op YouChooz vind je alle informatie over opleidingen en beroepen in Zorg, Welzijn en Sport zodat jij een bewuste keuze kunt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld meer dan 400 beroeps- en opleidingsbeschrijvingen te vinden, met belangrijke informatie zoals salarisgegevens, benodigde persoonlijke eigenschappen en arbeidsmarktinformatie. Ga naar www.youchooz.nl.

Ontdek jouw skills in De Paskamer

Maak een profiel aan in De Paskamer en koppel je skills aan beroepen en kansen op de arbeidsmarkt. De Paskamer is een matchingstool ontwikkeld in samenwerking met TNO. Werkenden en werkzoekenden kunnen een skills-profiel samenstellen en krijgen op basis daarvan suggesties voor beroepen die op hun skills aansluiten en openstaande functies die daarbij passen. Zo krijg je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden, zonder dat je opleiding bepalend is. Maak een profiel aan om te beginnen! Ga naar mijnhouseofskillsregioamsterdam.nl.

Neem contact op met het Regionaal Contactpunt

Wat betekent het om te werken in zorg en welzijn? Wat ga je doen? Welke opleiding heb je nodig? Welke zorg- en welzijnsorganisaties zijn er in deze regio en welke mogelijkheden bieden de organisaties hier voor jou? Wij staan klaar voor al jouw vragen. Neem contact op met Wij staan klaar voor al jouw vragen. Neem contact op met Waheeda Abdoelrahman, bereikbaar via contactpunt@sigra.nl.