Sterk in je Werk week 2022

Hoe blijf jij sterk in je werk? Het duurt nog even, maar van 14 t/m 18 november vindt de Sterk in je Werk week 2022 plaats. De Sterk in je Werk week biedt jou als zorg- of welzijnsmedewerker verschillende activiteiten die door zorg- en welzijnsorganisaties georganiseerd worden.

Terug naar Inspiratie

Samen

Deze week organiseren we voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in Kennemerland en Amstelland-Meerlanden. Tijdens de Sterk in je Werk Week zetten we jou in het zonnetje. De zorg- en welzijnsorganisaties bieden workshops, trainingen, webinars en coachingsessies aan. Gratis! Omdat we jou waarderen. Jij doet toch ook mee?

Thema

Het thema van dit jaar is mentale en fysieke fitheid. Als je mentaal en fysiek fit bent, zit je lekkerder in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen privé en op je werk de baas.

Programma

Nog even geduld! Begin oktober volgt een compleet overzicht met alle activiteiten en start de inschrijving.

Deelname als werkgever

Wil jij één of meerdere activiteit(en) vanuit jouw organisatie beschikbaar stellen voor onze medewerkers in de regio? Neem dan contact op met communicatieadviseur en projectleider Marit Swart via mswart@sigra.nl.

'Ik vond de yogabreak leuk en rustgevend om te doen. Moeten ze vaker doen!'