Sterk in je Werk week 2022

Hoe blijf jij sterk in je werk? Van 14 t/m 18 november vindt de Sterk in je Werk week 2022 plaats. Deze vitaliteitsweek biedt jou als zorg- of welzijnsmedewerker verschillende activiteiten. Wat denk je van een workshop Geluk, een rustgevende mindful walk, een interessante lezing over slaap & veerkracht of een persoonlijk gesprek met een coach?

Terug naar Inspiratie

Samen

Deze week wordt georganiseerd door Sigra voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in Kennemerland en Amstelland-Meerlanden. De deelnemende organisaties zijn: Atalmedial, Kennemerhart, Kenter Jeugdhulp, Ons Tweede Thuis, RIBW K/AM, SEIN, Stichting PCSOH en Stichting SIG. Tijdens de Sterk in je Werk week zetten we jou in het zonnetje. Deze zorg- en welzijnsorganisaties bieden workshops, trainingen, webinars en coachingsessies aan. Gratis! Omdat we jou waarderen.

Thema

Het thema van dit jaar is mentale en fysieke fitheid. Als je mentaal en fysiek fit bent, zit je lekkerder in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen privé en op je werk de baas. De Sterk in je werk week biedt inspiratie, handvatten en ervaringen om je fitheid in goede conditie te brengen en/of te houden.

Programma

Kijk voor alle activiteiten en aanmelding op onze agenda. Wacht niet te lang, want voor sommige activiteiten is het beschikbare aantal plekken beperkt.

Jij doet toch ook mee?

'Ik vond de yogabreak leuk en rustgevend om te doen. Moeten ze vaker doen!'

Sterk in je werk week 2022