Inspiratie

Sterk in je Werk week 2022

Hoe blijf jij sterk in je werk? Het duurt nog even, maar van 14 t/m 18 november vindt de Sterk in je Werk week 2022 plaats. De Sterk in je Werk week biedt jou als zorg- of welzijnsmedewerker verschillende activiteiten die door zorg- en

...
Lees meer

Interview - Marcia heeft de zorg ontdekt

In mei 2019 startte de 41-jarige Marcia Slot de opleiding ‘zij-instromer in de zorg’. Inmiddels draait ze bij Kennemerhart mee als gediplomeerd

...
Lees meer

Interview - Martijn wilde echt iets betekenen in het leven van een ander

Martijn volgt het opleidingstraject tot Verzorgende IG bij Nieuw Unicum.

Lees meer

Interview - Thomas heeft geen moment spijt

Thomas Bast (32) draait tegenwoordig volledig mee op de woning Eekhoornlaan 103 op locatie de Hartekamp in Heemstede. Hij start binnenkort met een opleiding.

Lees meer

Interview - Stefanie leert voor hbo verpleegkundige

Stefanie Oosterink (47) werkte 22 jaar in het onderwijs, eerst als gymdocent, later als leerkracht. Ze volgt de hbo-opleiding Verpleegkundige bij het Spaarne

...
Lees meer

Interview - Jurriaan bewandelt een nieuwe weg

Jurriaan (44) was 22 jaar werkzaam als engineer in verschillende functies bij een groot telecommunicatiebedrijf. Hij wilde zich nuttiger maken en meer in contact staan met mensen.

Lees meer

Mijn Toekomst Mijn Zorg

Met een baan in de zorg ben je altijd verzekerd van werk én heb je genoeg tijd over om leuke dingen voor je zelf te doen.

Lees meer

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

‘Zit ik hier nog wel op mijn plek?’ ‘Mijn baan staat op het spel, wat moet ik doen?’ ‘Ik wil in de zorg werken, maar weet niet wat bij mij past’.

Lees meer

Kom zorgen via de Nationale Zorgreserve

De zorg staat voor een ongekende opgave. De coronacrisis leidt tot allerlei uitdagingen, waarvan de hoge werkdruk in de zorg een belangrijke is.

Lees meer

Ontdek jouw skills in De Paskamer

Maak een profiel aan in De Paskamer en koppel je skills aan beroepen en kansen op de arbeidsmarkt.

Lees meer

YouChooz.nl

Begin je aan je eerste baan of stage, ben je herintreder of wil je je huidige werk verruilen voor een baan in de zorg, welzijn of sport?

Lees meer

Ik zorg.

Op de website van de landelijke Ik Zorg-campagne lees je verhalen van collega’s over hun vak. Je kunt je al lezend oriënteren op alle beroepen binnen zorg en welzijn. Ontdek waar jouw kansen liggen en wat je moet weten om verder te komen.

...
Lees meer

Zorginspirator

Zorginspirator is een onafhankelijk platform dat je ondersteunt bij jouw loopbaan in de zorg. Op Zorginspirator worden heel veel zorgfuncties van a tot z beschreven. Je leert wat de functies inhouden, welk salaris je kunt verwachten en welke kennis en

...
Lees meer